About

English version | Danish version | German version

Modellervoks

Med modellervoks kan alt lade sig gøre. Ting kan ske i alle miljøer, alle steder i verden. Det er et univers, hvor beskueren ved første billede føler sig tryg ved fortælleformen. At animere en situation i modellervoks kan derfor indfører helt nye lag i den historie man vil fortælle. Bare dét at referere til små virkelige hændelser kan være meget underholdende. Modellervoksfilm har noget nærmest nostalgisk over sig; noget ”oprindeligt”, hvilket hænger sammen med mediets “analoge look” og stoflighed. Det er denne stoflighed som gør, at modellervoks-animation markant skiller sig ud fra andre animationsformer.

Porkfish

Porkfish er et animationsfirma, der specialiseret i produktion af kortfilm, musik-videoer, reklamefilm, net-spots og web-layout i modellervoks. Porkfish har erfaring i at skabe miljøer, typer og karakterer, som man normalt ikke forbinder med modellervoksfilm. Kendetegnede for Porkfish’s produktioner er nørde-agtige detajler, effektfuld lys-sætning og filmisk kameraføring.

Processen

Vi bygger alle locations og figurer fra bunden, med enkelte undtagelser som fx biler og fly, hvor vi bruger legetøj som vi “customizer”. Derefter filmer vi på god gammeldags vis med 25 still-billeder i sekundet. Det er selvfølgelig lidt tidskrævende, men looket taler for sig selv. I tæt samarbejde med en lyd-designer, laver vi lydsiden og underbygger derigennem univers og detaljer. Vi udvikler ofte idéen sammen med kunden. Prisen afhænger af hvor meget der skal bygges, og hvor lang film-, tv- eller net-produktet skal være.

Du/I er altid velkomne til at kontakte os, hvis du/I har nogle spørgsmål.

Email: [email protected]
Web: www.porkfish.dk

Telefon:
DK: +45 20604946
DE: +49 (0) 1775604914